„Zöldkert Panzió és Étterem...és még egy kicsit ennél is több"

 

 

ÉTTEREM

A Kertvendéglőben 120 személyes hangulatos, nádtetős terasz, 60 férőhelyes légkondicionált étterem és 110 vendég befogadására alkalmas konferencia- és rendezvényterem áll rendelkezésre. A modern gasztronómia  kedvelőit és a magyaros, házias ízek hódolóit szakképzett és udvarias személyzet várja. Az étterem mellett a zárt belső parkoló mellett külső parkolási lehetőségek is biztosítják az ide érkezők kényelmét és biztonságát. A parkolás díjtalan!

 

 

KALANDPÁLYA

A panzióhoz tartozó ősparkban 21 elemből álló kalandpálya található, melyen akár már ötéves kortól kipróbálhatják képességeiket a kalandvágyók. A pálya a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel, állandó felügyelet mellett, kizárólag az előírt biztonsági felszerelések alkalmazásával vehető igénybe.

 

 

GOKARTOK

A lábbal hajtható pedálos járműveket  típus szerint ajánljuk a különböző korcsoportoknak. A gokartok helyi használatra, vagy kiszállítással és felügyelettel is bérelhetők. Járműveink páros sorversenyek rendezésére is alkalmasak.

 

 

BORKÓSTOLÁS

Csongrád a Szőlő és a Bor Nemzetközi Városa címmel is elismert, több mint ezeréves szőlőkultúrával rendelkező település. A helyi termelők borainak széles skáláját ajánljuk kóstolásra. Kínálatunkban a minőségi és asztali  borok éppúgy megtalálhatók, mint a helyi borkülönlegességek. Igény esetén nem csak a helyi, hanem a teljes Csongrádi Borvidék területéről felvonultatjuk a tőkék nedűjének legjavát.

 

 

DISZNÓVÁGÁS, DISZNÓTOROS

Télen az évszak hangulatához illő, falusias jellegű disznóvágást szervezünk, melyet minden alkalommal a legismertebb csongrádi böllérek egyike irányít. A vendégek a pörzsöléstől a kolbásztöltésen át a pörköltfőzésig mindent önállóan végezhetnek, majd jóízűen fogyaszthatják a saját maguk készítette ételeket. (A feldolgozás folyamatait szakszemélyzet felügyeli, ellenőrzi.)

 

 

LOVAGLÁS, LOVAS KOCSIZÁS

Kérésre a Tisza-mentén és a tanyavilágban lovaglási lehetőségeket szervezünk. Igény esetén lovaskocsis városnézést és kirándulásokat is szervezünk. Ha az időjárás kedvező, vendégeink télen akár lovasszánon is  bejárhatják a páratlan szépségű alföldi tanyavilágot. Ha a tiszai vízállás megfelelő, vendégeink átkocsizhatnak az egyedülálló Fahídon a Nagyréti Természetvédelmi Területre is.